學賽網手機版

學賽網公眾號

學賽網 > 遠程教育 > 習題練習 > 2019年12月大學英語統考試題十八-大學英語 B 試卷

2019年12月大學英語統考試題十八-大學英語 B 試卷

責任編輯-_斐克迪思:胡靜婕 發布日期|_深圳飞鹤航空:2019年11月21日 來源|-36元王者彩票是真的吗:學賽網

【摘要】下文的試卷是大學英語B的模擬卷|_|118彩票会员账号,希望對大家的考試有所幫助__临淄中学网。

一|江苏省盐城中学、交際英語

1.- How is your headache?

- _________

A.Not at all.

B.Better now.

C.Thank you.

D.Nothing special.

答案--聂曦:B

2.- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?

- ________

A.I'm afraid not, because I have to go to an important meeting.

B.Of course not. I have no idea.

C.No, I can't.

D.That's all set.

答案--重庆反黑:A

3.- Do you mind my smoking here?

- _______

A.No, thanks.

B.Yes, I do.

C.Yes. I'd rather not.

D.Good idea.

答案_-紫金矿业分红:B

4.- How are you, Bob?

-________

A.How are you?

B.I'm fine. Thank you.

C.How do you do?

D.Nice to meet you.

答案-|_英皇娱乐:B

5.- Excuse me, could you show me the way to the nearest post office?

- ______Oh yes! Two blocks away from here at the Green Avenue. You can't miss it.

A.I beg your pardon?

B.What do you mean?

C.You're welcome.

D.Mm, let me think.

答案---意彩娱乐黑钱:D

二-||36选7好彩3奖金多少、閱讀理解

This story is about a young man. (這個故事是關於一個年輕人|-|11选5彩票网上购买。) He worked very hard at his lessons. He was too busy to have a rest. At last, he couldn't go to sleep. Every night, when he went to bed, he closed his eyes and tried to sleep. But the more he tried, the more he stayed awake.

After a while he decided to visit the should I do?” “I have a suggestion,” said the doctor. “Try counting numbers. By the time you reach one thousand, you'll be asleep. I am sure of it.”

The next day the man reached the doctor's office. “Well,” said the doctor, “how are you today? Did you try my suggestion?”

The man still looked tired. “Yes,” he said, “I tried counting one, two, three...up to one thousand. But when I reached five hundred and to get up and drink some tea so that I could go on counting up to one thousand, but then I still couldn't fall asleep.”

6.The young man couldn’t go to sleep because he had worked too hard and became ill.

A.T

B.F

答案|||德雅村租房:A

7.The doctor asked the young man to count numbers while he was lying in bed.

A.T

B.F

答案--|傲盾代理:A

8.The young man returned to the doctor’s office the next day because he wanted to thank the doctor.

A.T

B.F

答案某小型火力发电厂:B

9.The young man counted from 1 to 569 and got up to drink some tea.

A.T

B.F

答案|-_1288彩票是哪个国家的:A

10.The young man in fact was not able to count numbers.

A.T

B.F

答案-|_阳光家缘数据中心:B

When John and Victoria Falls arrived in New York City for one-year stay, (約翰和維多利亞-福斯到達紐約市準備暫住一年|__优博彩票官网,)they did not bring very many things with them. They had planned either to live in a furnished apartment or to buy used furniture. But they soon learned about a new system that more and more people are using. The renting of home furnishings (bed, tables, dishes, and so on) has become one of America’s fastest growing businesses.

What kinds of people rent their home furnishings instead of buying them? People who are international business or government officials, foreign students, airline workers, young married couples - people whose job or business may force them to move frequently from one city to another. They save a lot of trouble and the cost of moving their furniture each time. They simply rent new furniture when they reach their new homes. Young people with little money do not want to buy cheap furniture that they may soon dislike. They prefer to wait until they have enough money to buy furniture they really like. Meanwhile, they find they can rent better quality furniture than they could afford to buy.

One family, who now have a large, beautiful home of their own, liked their rented furniture so much that they decided to keep renting it instead of buying new things. But usually people don’t like to tell others about it. The idea of renting home furnishings is still quite new, and they are not sure what their neighbors might think.

11.Which of the following has become one of America’s fastest growing businesses?

A.Selling home furnishings.

B.Renting furnished apartments.

C.Selling used furniture.

D.Renting home furnishings.

答案--|至尊彩app怎么玩:D

12.Why do some people prefer to rent furniture?

A.Because the furniture they get in this way is new.

B.Because it saves them a lot of money.

C.Because it saves them much trouble and money.

D.Because they can always get better quality furniture in this way.

答案_-_优彩娱乐正规的吗:C

13.What can you infer from the passage?

A.The idea of renting furniture is not acceptable.

B.Renting furniture is not popular in the couple’s home town.

C.Only those who don’t have enough money to rent furniture.

D.People usually grow to like the furniture they have rented.

答案娱乐彩票平台代理:B

14.Which of the following can best serve as the title of the passage?

A.Rent or Buy?

B.A New Way of Getting Home Furnishings.

C.Furnished Apartments.

D.A New Idea.

答案|厦门同安野山谷:B

15.Young people liked renting home furniture because_________

A.they have less money.

B.they don’t want to buy old furniture.

C.the new furniture is of good quality.

D.they don’t have much money and don’t want to buy the cheap furniture.

答案|-茅台一品天下:D

三|_陈浥萍、詞彙與語法

16.That man looks familiar to me. He reminds _______ Dr. Richards.

A.me to

B.me

C.me for

D.me of

答案_九阴真经门派内功:D

17.Nancy works in a shop and _______.

A.so does Alan

B.so Alan too does

C.that does Alan too

D.that Alan too does

答案|||1995反水05彩票网:A

18.I won’t make the _______ mistake next time.

A.like

B.same

C.near

D.similar

答案|_鹰彩App:B

19.We came finally _________ the conclusion that she has been telling lies all the time.

A.of

B.into

C.to

D.at

答案|苏秀文:C

20.A pair of spectacles ________ what I need at the moment.

A.is

B.are

C.has

D.have

答案_|众发会员登录下载安装:A

四|_锦州人流、完型填空

Mr Cross wanted to go to his hometown by air. (克洛斯先生想坐飛機去他的家鄉___撒谎的故事。) He liked to sit beside a window when he was flying. So he__21__ a window seat when he got in the plane. He found that all of them were taken__22__ one. There was a soldier sitting in the seat beside this one, and Mr. Cross was happy that the soldier had nottakenthe one by the window. When he__23__ it, Mr. Cross saw that there was a piece of paperwith some words on the seat. It said, "This seat is broken. You can't take it, Thank you."

"A broken seat in a plane ? Is thatpossible?" Mr. Cross said__24__, but he walked on and foundanother empty seat, not beside a window, to sit in.

When the plane was quite__25__, a very beautiful girl got into the plane. As soon as he saw her, the soldier quickly took the paper off the seat beside his and let the girl sit in during the whole trip.

21.

A.looked for

B.full

C.reached

D.except

E.to himself

答案_|雨田桃子:A

22.

A.looked for

B.full

C.reached

D.except

E.to himself

答案_|198彩手机平台登录:D

23.

A.looked for

B.full

C.reached

D.except

E.to himself

答案|_校服门:C

24.

A.looked for

B.full

C.reached

D.except

E.to himself

答案-__淘宝供销平台:E

25.

A.looked for

B.full

C.reached

D.except

E.to himself

答案-青岛小海燕艺术学校:B

五_|_11086移动彩票真实吗、英譯漢

26.It is no good hoping to read all these books.

答案_--蜡笔小新手机铃声:希望能夠讀完所有這些書是毫無意義的__|芜湖拉手网。

27.We cannot tell when an earthquake(地震)is coming.

答案--11选5走势图软件:我們無法判斷地震什麼時候發生_刀杆节。

28.Some parents even do not let their children meet their good friends.

答案-_笑刑大唐txt下载:有些父母甚至不讓自己的孩子去見他們的好朋友|||谈爱 李白。

29.He prefers coffee to tea.

答案|-_召召与木木:與茶相比|||盈彩在线怎么玩,他更喜歡咖啡__|诸葛智彩软件。

30.What time do you go swimming every day?

答案--synergykm:你每天何時去遊泳?

31.How are you doing these days?

答案|||opera酒店管理系统:這些日子你怎麼樣?

六--_东方热线测速、寫作

32.寫作

Instructions:根據下麵所給的題綱用英語寫出一篇不少於80詞的短文|shinee隐藏摄像机。

你應邀到一位好友家吃晚飯|_藏饰项链。事後給朋友寫信表示謝意__|1号平台下载安装。你的信應包括下列內容14场胜负彩app:

1.表達謝意;

2.表達想回請的意願;

3.期待朋友的光臨-||三中全会2014。

Dear Amy:

Thanks for your invitation to your home last night. I enjoy the food very much. I will hold a small party to celebrate my birthday on November 12th, and I will invite a lot of friends to have dinner at my home, would you like to join us? Oh, there will also be a band to perform live music. I think it will be exciting to dance with the live music. Please be sure to come.

I am looking forward to your coming.

Yours

Cynthia

更多內容-|镭波吧,請關注學賽網官方微信(微信搜索 “xuesaizikao”)或掃描上方二維碼

標簽_|仲博彩票是不是骗局:網絡教育統考真題

【原創聲明】本文內容係學賽網原創|-|晴儿图片,任何單位或個人未經本站書麵授權不得轉載_||shinee隐藏摄像机、鏈接-移动彩票、轉貼或以其他方式複製發表__银富鳞。否則-||双色球66期开奖结果,學賽網將依法追究其法律責任-|苏州联建科技倒闭。